Cooperative innovation, the pursuit of excellence

[Huate Encyclopedia of Mineral Processing] HTDZ electromagnetic high gradient magnetic separator e fesoasoani i le faamamaina o minerale e le o u'amea ma le aveeseina o le eleelea.

O le HTDZ electromagnetic slurry magnetic separator o le mea aupito lata mai lea o oloa vavae ese maneta na atiae e la matou kamupani.E o'o atu i le 1.5T le fa'amaneta o le fa'amaneta ma e tele le fa'amaneta.E mafai ona filifilia le tele o faʻasalalauga faʻapitoa maneta stainless steel e tusa ai ma mea eseese.E masani ona faʻaaogaina i mines e le o ni uʻamea: Mo le faʻamamaina ma le faʻaleagaina o minerale e pei o le quartz, feldspar, kaolin, sima omea, auro siʻusiʻu, ma isi, o oloa ua faʻasalalau i le taimi nei, ma le maualuga maualuga o le faʻavasegaina. ua oo atu le lua i le 2 mita.O le oloa faʻaaogaina polokalame PLC ma le faʻatonuina otometi, faʻatuatuaina faʻatinoga, faigofie ma faigofie le faʻaogaina.

Fa'avae galue o le HTDZ electromagnetic high gradient magnetic separator

O le coil excitation e faʻamalosia e faʻatupu ai se maneta, ina ia mafai ai e le pito i luga o le alalaupapa i totonu o le faʻavasegaina ona faʻaosoina se malosi maualuga o le fanua, e fausia ai se siosiomaga faʻamanuiaina o le maneta maualuga.O le pulupulu e ulu atu i totonu o le potu faʻavasegaina e ala i le pipiʻi totonu o le pulupulu i le pito i lalo o meafaigaluega, ma o le mea maneta ma mea e le faʻamaneta e vavae ese e ala i le adsorption o le mea maneta i totonu o le pulupulu e ala i le ala.

uiga fa'apitoa

1. O lo'o fa'aaogaina e le coil le suau'u-vai tu'ufa'atasia tekinolosi fa'amafanafana

(1) O le coil excitation, o le vaega autu o le electromagnetic high-gradient magnetic separator, faʻaaogaina se fausaga faʻamaufaʻailoga atoatoa, o le timu-faʻamaonia, pefu-faʻamaonia ma le anti-corrosion, ma e mafai ona galue i le tele o siosiomaga faigata.

(2) Ua faatofu atoa le u'amea i le suau'u transformer, ma fa'amalieina e se suau'u-vai suau'u vevela.O le vevela dissipation e vave ma o le maualuga o le vevela e maualalo, ina ia tumau pea le coil excitation i le maualalo o le vevela ma le faʻaogaina o le mageta e laʻititi, lea e mautinoa ai le maualuga o le gradient maneta separator.Fa'agaioiga saogalemu ma fa'aitiitia le fa'aaogaina o le malosi.

2. Fa'aaogā fa'asalalauga fa'amaneta maualuga

E faʻaaogaina e le alalaupapa faʻapitoa faʻasalalauga faʻasalalauga faʻapitoa o foliga eseese, lea e mafai ona faʻatupuina ai le faʻasolosolo mageta o le sili atu i le 2 taimi i lalo o le faʻamalosi o se faʻamaneta o le talaaga, lea e talafeagai mo le aveeseina o le uʻamea ma le faʻamamaina o minerale o lapopoʻa eseese.

3. Malosi-suava-kasi tolu-vaega la'u uta tekinolosi:

E tusa ai ma uiga tafe o mea i totonu o le potu faʻavasega, o le pito i luga o le pou maneta faʻapipiʻi ulu faʻapitoa e faʻataʻapeʻapeina lelei le tafe o le vai i le taimi o le fufuluina, aloese mai le fufuluina o le sone mate i le taimi o le faʻaaogaina o le uʻamea, ma le faʻaleleia o le faʻaaogaina o le uʻamea.I le taimi lava e tasi, e faʻaopoopo i le taimi o le fufulu.O le ea faʻamalosi e matua faʻaumiumi ai le taamilosaga o le faʻamama, faʻaitiitia le aofaʻi o le vai faʻafefe, faʻaleleia le lelei o meafaigaluega, ma foia le faʻafitauli o le le lelei o le aoga pe a uma le faʻaaogaina umi.

4. Fa'aoga tekinolosi ie tele-paipa e tele-point:

Fa'aleaganu'u maneta maualuga-gradient separators tele fa'aaogaina se tasi-paipa slurry fafaga auala, lea e faigofie e fausia ai se slurry fafaga mate sone, lea e aafia ai le lelei o le faaaogaina o le ala, ma o le aafiaga e matua manino lava i le tele-diameter faavasegaina potu.

O le tekinolosi pateni o electromagnetic maualuga-gradient mageta separator e faʻaaogaina e tufatufa tutusa le pulupulu i totonu o le paipa inlet slurry, lea e foia lelei le faafitauli o le tufatufaina le tutusa o le pulupulu pe a ulu atu le separator maneta maualuga-gradient maualuga i le pulupulu.

5. Fa'aaoga le algorithm o lo'o mulimuli mai nei ma le fa'atekonolosi fa'aliliuina malosi

O le taimi muamua lea o loʻo faʻaaogaina ai le televave o loʻo i ai nei i le algorithm ma le faʻaaogaina o tekonolosi faʻaaogaina i se uta faʻaogaina tele e ausia ai le vave ma le saʻo o le faʻaogaina o le maneta coil, lea e le gata ina foia ai faʻafitauli o le lafoaia o le uʻamea le mama ma le umi o le taamilosaga ona o le le faʻagesegese demagnetization ma le tulaʻi mai o le excitation coil, E foia ai foi le faafitauli o le faaitiitia o le maneta e mafua mai i le faateleina o le tetee o le coil i le siosiomaga vevela i le topology masani.

Faʻaaogaina o le HTDZ-1000 electromagnetic slurry high gradient magnetic separator i se kaolin concentrator i Guangdong

O le faagasologa o le tafega o le concentrator e faʻaaogaina se suʻega mataʻutia ma se faʻataʻitaʻiga matala matala.Talu ai o le maualuga o le malosi o le mageta, o le sili atu lea o le malosi o le faʻamalosi, o le maualuga o le faʻaaogaina o meafaigaluega, ma le maualuga o le tau o le gaosiga o iunite.O le mea lea, o le maualuga-gradient slurry maneta separator mo roughing faagaoioiga faaaogaina se fanua mageta talaaga o le 1.0T, ma le maualuga-gradient maneta separator mo le faagaoioiga filifiliga Faaaoga 1.8T.

O taunuuga o le gaosiga o loʻo faʻaalia ai o le Fe2O3 o loʻo i totonu o le concentrate e mafai ona faʻaititia e tusa ma le 50% e ala i le lua vaeluaga maneta maualuga-gradient o slurry electromagnetic, ma e mafai ona maua se aafiaga lelei uʻamea aveesea.

Fa'aoga masani ole fa'aeletise fa'a'ele'ele maualuga fa'amaneta separator

1. Le nofoaga tagata faatau o le HTDZ-2000 electromagnetic maualuga gradient maneta separator i Xiamen

O se tagata fa'atau mai Xiamen, Fujian, na fa'atonuina se fa'amama maneta maualuga-gradient eletonika ma le lautele o le potu vavae'ese e 2 mita, lea e fa'aaogaina e fa'amamā ai le kaolin ore.E lelei le fa'aoga.O le lautele o le potu vavaeese o lenei meafaigaluega o le taimi nei o le faʻataʻitaʻiga sili ona tele i le lalolagi.

2. HTDZ-1500 maualuga gradient maneta separator Jiangsu tagata faatau nofoaga

3. HTDZ-1500 electromagnetic maualuga gradient maneta separator nofoaga tagata faatau i Zhanjiang, Guangdong

4. HTDZ-1200 maualuga gradient maneta separator nofoaga tagata faatau i Zhaoqing, Guangdong

5. HTDZ-1200 maualuga-gradient maneta separator e faʻaaogaina e faʻamamā ai kaolin i totonu o se faʻalapotopotoga faʻapitoa eli i Hunan.

6. HTDZ-1200 maualuga gradient maneta separator, faʻaaogaina i se pisinisi maina faapitoa i Jiangxi e faʻamamā ai kaolin.

设备现场


Taimi meli: Nov-22-2021