Cooperative innovation, the pursuit of excellence

HRS atamai fa'avasega faiga

O le HRS-ray transmission intelligent separator o se faiga fou o le vavaeeseina atamai na atiae ma gaosia e le kamupani ma le Iunivesite o Aachen i Siamani.E fetaui lelei mo le faʻamaʻi ma le lafoaia o otaota o le tele o uʻamea e le o le ferrous, uʻamea uʻamea ma mea e le o ni uʻamea.E mafai ona faʻaleleia lelei le anotusi o minerale faʻatatau aʻo leʻi oloina, faʻaititia tele le tau o le oloina, reagents ma le gaosiga o tusi lesona, ma faʻateleina le gaosiga gafatia gafatia ma faʻamanuiaga tau tamaoaiga.

1. Fa'aputuga o le separator

O le separator atamai e aofia ai le fafagaina o le faiga, pulea ma faʻaalia le faiga ma le vavaeeseina.O le faiga o le fafagaina o le oa ma le tele o mea'ai agavaa ma ulu atu i le fafaga ma le fusi o le conveyor mai le fafaga fafaga;o le pulea ma le faʻaalia faiga o le vaega autu lea o le faʻamuamua i le suʻeina o le saoasaoa o le tuʻuina atu o mea, le elemene elemene o le oa ma le tuʻuina atu o faʻatonuga;o le faiga o le vavaeeseina e faʻaaogaina ai le vaeluaga o le vaʻavaʻa matutua, aemaise lava i le tuʻuina atu o le kesi O le faiga e aofia ai se valve solenoid maualuga ma se pusi maualuga.O le ea maualuga o le mamafa o loʻo tuʻuina atu e ala i le maualuga o le pulumu, ma o le 'oa e faʻateʻa ese mai le auala muamua e faʻamaeʻa ai le vavaeeseina o minerale.

n1

2. Fa'avae galue ole separator

O le 'oa nutimomoia o loʻo faʻasalalau solo i luga o le fusi o le fusi e ala i le tufatufa vibrating.I lalo o le faʻaogaina maualuga o le fusi, o loʻo faʻatulagaina le uamea i luga o le pito i luga o le fusi i totonu o se laulau e tasi.O le X-ray source image analysis system o loʻo tuʻuina i le ogatotonu o le fusi.Pe a pasia le oa, o mea o loʻo i totonu o elemene minerale faʻamoemoe e iloa ma suʻesuʻeina taʻitasi.A maeʻa ona tuʻuina atu le faʻailoga i le komepiuta, o le faʻaleaogaina e manaʻomia le lafoaia e fuafua i le saoasaoa maualuga Siaki le oa, ma auina atu faatonuga i le masini vavaeeseina o loʻo faʻapipiʻiina i le siʻusiʻu o le fusi o le fusi.O le 'oa le fa'amaonia e lafo i totonu o le pusa aoina otaota i lalo o le gaioiga a le malosi i fafo, ma o le 'oa agavaa o le a masani lava ona pa'u i totonu o le pusa fa'aputu oloa.

n2

Fa'ailoga fa'apitoa

  1. O vaega autu na aumai mai Siamani, matua ma maualuga.
  2. E ala i le X-ray transmission, o elemene ma mea o loʻo i totonu o 'oa taʻitasi e suʻesuʻeina saʻo e le komepiuta.
  3. E tusa ai ma le manaʻoga o le faʻavasegaina o faʻamaumauga, e mafai ona fetuʻunaʻi faʻamavae le vaeluaga ma le maualuga maualuga.
  4. Meafaigaluega fa'atotonugalemu pulea, maualuga maualuga o le fa'aogaina o masini.
  5. O le saoasaoa o le felauaiga o mea e mafai ona oʻo atu i le 3.5m / s, lea e mafai ona fetuutuunai ma e tele le gaosiga gafatia.
  6. Fa'atasi ai ma masini tufatufa toniga.
  7. Faʻaitiitia le faʻaogaina o le malosi, faʻaitiitia le avanoa o le fola ma faʻapipiʻi faigofie

Fa'atatauga

E mafai ona faʻapipiʻi le separator atamai pe a maeʻa le tuʻimomomoina poʻo le tuʻimomomoina o le vaeluagalemu ma i luma ole masini olo e faʻaleleia ai le togi, faʻateleina le gaosiga gafatia ma manuia tau tamaoaiga.E talafeagai mo le muai vavaeeseina ma le lafoaia o otaota o ores i le tele o le 15-30mm.E mafai ona faʻaaogaina lautele i auro, siliva, platinum, palladium ma isi uʻamea taua, kopa, taʻitaʻi, zinc, nickel, tungsten, tin, antimony, mercury, molybdenum, tantalum, niobium, seasea lalolagi ma isi uamea e le o ferrous. ;uʻamea, siliva, platinum, palladium, ma isi Minerale uʻamea uliuli, pei ole chromium ma manganese;feldspar, quartz, calcite, talc, magnesite, fluorite, barite, dolomite ma isi minerale le-metallic.

I se upu, o le tele o minerale nonferrous, uliuli ma non-metallic e mafai ona muai faagaoioia ma lafoai e separator atamai pe a uma ona tuʻimomomoina i le tele o fasimea agavaa, lea e mafai ona faaleleia lelei le vasega oa o olo ma laei.O loʻo i ai le tele o le faʻaogaina ma le faʻalauiloaina o le tau, ma faʻatumu le avanoa i le fanua o minerale uʻamea e le o le ferrous muamua vavaeeseina.


Taimi meli: Nov-16-2020