Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Iloiloga loloto: faʻafefea ona ausia se atinaʻe lanu meamata moni, maualalo-carbon ma gafataulimaina ma le faʻateleina o faiga faʻaitiitiga eletise mo kamupani maina?

Ona o le le lava o le eletise, o le tele o itumalo i le salafa o le atunuʻu ua faʻasalalau faʻasalalauga faʻasalalauga eletise, lea na faaosofia ai talanoaga vevela.I lalo o le talaaga o le malosi o le malosi, ua aumaia ai se aafiaga tele i le atinaʻeina o le tamaoaiga o pisinisi maina.O le lanu meamata ma le maualalo-carbon e na'o le pau lea o le auala i le atina'e gafataulimaina.E faapefea?O le faʻaaogaina o tekonolosi ma tekonolosi fou e tuʻuina atu ai le malosi fou i pisinisi faʻaleaganuʻu, ma le faʻatinoina o le faʻalauiloaina o le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o galuega i aso uma ma le olaga o se faʻafitauli faʻanatinati e foia, ma o se manaʻoga tele foi o suiga tau tamaoaiga a Saina. .

I le avea ai ma mea faʻapitoa, o minerale e le o ni metallic e faʻaaogaina lautele i pisinisi e pei o tekinolosi faʻamatalaga, meafaigaluega maualuga, mea fou, malosi fou, faʻasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga.O le televave o le atinaʻeina o le alamanuia minerale e le o ni metallic ua faʻamalosia malosi ai le atinaʻeina o mea faʻapipiʻi fausaga ma mea faigaluega.Ma le televave o le atinaʻeina o tekinolosi ma le tamaoaiga.E masani ona manaʻomia e mea e le faʻaaogaina minerale le mama maualuga, ma o mea le mama e masani ona fuafua ai le tulaga lelei o le oloa, aemaise lava le iron-titanium content.I le faʻagasologa o minerale e le o ni metallic, e masani ona manaʻomia le faʻaogaina o le uʻamea ma le titanium.

清洁生产

I le taimi nei, o le aveeseina o le uʻamea ma le faʻamamāina o minerale e le o ni uʻamea e masani lava ona aofia ai le vavaeeseina o le maneta, faʻafefeteina, vavaeeseina o le kalave, vavaeeseina o le eletise, vavaeeseina o vailaʻau, vavae eseʻesega, ma le faʻavasegaina o ata. mo le faʻaogaina lelei o punaoa minerale, o le vavaeeseina o le maneta ua avea ma auala autu mo le aveeseina o mea le mama mai mea e le o ni uʻamea, aemaise lava pe a feagai ma le maualuga o le tau, mama maualuga le mama.O le fanua maneta aupito maualuga e faatapulaaina i tapulaa faaletino, ma le maualalo-vevela superconducting mageta separator o loo i ai le lelei o se fanua maneta maualuga faalenatura. Uamea ma titanium eleelea i minerale lē uʻamea lautele o loʻo i ai uiga o le vaivai maneta, tele vaega lelei, ma. faigata ona aveese.O le faʻamoemoe i faʻafitauli faʻapitoa o loʻo i ai i separators maneta masani mo le aveeseina o uʻamea, Weifang Xinli Superconducting Magnetoelectric Technology Co., Ltd. ua atiina ae ma gaosia le CGC faʻasologa o vaʻavaʻa maneta superconducting maualalo, ufiufi meafaigaluega o calibers eseese e pei o masini alamanuia ma falesuesue. fa'ata'ita'iga.O meafaigaluega o loʻo i ai le lelei o le tau maualalo o le faʻaogaina, faʻasaoina o le malosi, maualuga le faʻaogaina o meafaigaluega ma le umi o le auaunaga.E mafai ona faʻaaogaina i le faʻamamaina o minerale e le faʻameamea lelei e pei o le kaolin ma eleele e le masani ai, ma e mafai ona faʻaitiitia lelei le anotusi o mea leaga leaga e pei o le uʻamea ma le titanium.

02

Xinli superconducting cryogenic superconducting maneta separator ei ai uiga nei

01Fa'aititia le malosi

I le faʻaaogaina o tekinolosi faʻatekonolosi maualuga, o le coil e galue i le maualalo o le vevela o le 4.2K (-268.8°C).I le taimi nei, o le coil resistance e leai, ma o le superconducting state e iloa pe a uma le malosi.E na'o le mea e mana'omia e le pusaaisa e fa'atumauina ai le superconducting maneta i lenei tulaga maualalo o le vevela, lea e fa'asaoina ai le 90% o le eletise pe a fa'atusatusa i le maneta masani o le conductance, o lo'o i ai se fa'aoga taua tele, ma e maualalo i le carbon ma le lanu meamata.

02 leai se fa'afefeteina o le helium vai
O le tekinolosi fa'a'aisa tapuni tapuni e fa'aaoga mo le taimi muamua i le fale ma fafo, e fa'aaoga ai se pusaaisa mo le fa'a'aisa fa'aauau, tapuni le ta'amilosaga lua-vaega o le helium, ina ia le fa'afefete le helium i fafo o le maneta, ma o le aofaiga atoa o le helium vai e tumau pea e le suia.Leai se mana'oga e toe fa'atumu i totonu ole 2-3 tausaga Ole vai helium e fa'aitiitia ai tau tausiga.

03E mafai ona fetuutuuna'i le malae mageta
O le maneta faʻatupuina e le superconducting e maualuga le malosi ma le faʻasolosolo tele.Mo minerale eseese e le o metallic, e mafai ona filifilia le malosi o le mageta mai le 0 i le maualuga maualuga e tusa ai ma meatotino o minerale, tuufaatasiga, ma isi, e aunoa ma le leiloa o le helium.

04 Maualuluga galuega lelei
O le fa'avasegaina ma le fa'amama fa'alua e mafai ona fa'aauau pea i lalo o le tulaga fa'aoso, ma o le gaosiga lelei e maualuga e tusa ma le 75%.

05 Umi o le auaunaga
Superconducting coils galue i se siosiomaga maualalo-vevela ma se helium tasi, ma le tikeri o le matua vevela e matua maualalo, ma o le ola o coils superconducting e umi atu nai lo le masani-faafoe coils.

06Atoatoa DCS tufatufaina pule
O le faʻaogaina o le Initaneti o mea tekonolosi e mafai ona tuʻuina atu faʻamatalaga ma faʻagaioiga faʻaogaina o le cryogenic superconducting magnetic separator i le potu tutotonu tutotonu i le taimi moni e ala i masini, faʻavaeina se DCS faʻasalalauga faʻatautaia mo masini mamao, lea e mafai ona faʻaalia le faʻaogaina o le faʻaogaina. o meafaigaluega i le taimi moni.Fa'aaogā meafaigaluega mo su'esu'ega fa'amaumauga, su'esu'ega fa'aletonu ma fa'agaioiga e iloa ai le fa'aogaina ma le atamai o meafaigaluega.

清洁生产1

清洁生产2

IoT 5G tulaga mata'ituina mamao

O le tuufaatasiga o minerale o le kaolin mine i Guangdong o le kaolin, quartz, mica minerals ma sina vaega itiiti o potash feldspar, hematite, ma ilmenite.E ala i le suʻesuʻeina o uiga o le uʻamea, titanium ma isi minerale le mama i totonu o le uluai oa o le laau, matou te faʻaogaina se vaʻavaʻa maneta superconducting maualalo maualalo e pei o meafaigaluega faʻatautaia oloa maeʻa.

O taunuʻuga o le gaosiga o loʻo faʻaalia ai a maeʻa le vaeluaga o le maneta maualuga, o le uʻamea e faʻaitiitia mai le 0.85% i le 0.51%, o le uʻamea e mafai ona oʻo atu i le 40.0%, ma le paʻepaʻe calcination e faʻaleleia atili, e oʻo atu i le 81.1.Le maualalo-vevela superconducting mageta separator ei ai aafiaga manino i le aveesea o le uʻamea ma le titanium mai le kaolin, ma le lelei e mautu.

清洁生产2

Le nofoaga o le Saina-Siamani Magnetoelectric ma le Intelligent Mineral Processing Key Laboratory

O le faʻaaogaina o alamanuia ma le faʻalauiloaina o vaʻavaʻa maneta superconducting maualalo i le fale ma fafo o loʻo faʻaalia ai o loʻu atunuu o loʻo faʻaaogaina minerale tekinolosi ma meafaigaluega ua oʻo atu i le tulaga taʻutaʻua o le lalolagi, aemaise lava mo le vavaeeseina o le maualuga o le kaolin, o le faʻamamaina o le eleele e le masani ai ma le eleele. tuueseese faamageta o isi minerale saito lelei.E faia se sao taua i le faʻaleleia atili o le toe faʻaleleia o minerale ma le tulaga lelei o oloa, ma o le a faia se sao lelei i le faʻalauiloaina o le alualu i luma o le faʻaogaina o tekinolosi loloto a le alamanuia ma le atinaʻeina gafataulimaina o maina lanu meamata.O le a aumaia ai foi le tele o le tamaoaiga, si'osi'omaga ma agafesootai manuia i le atina'e lanu meamata o maina atamai.manuia.

清洁1

Guangdong Huaiji tagata fa'aaoga nofoaga

清洁生产2

E fa'aogaina e tagata fa'atau Fujian le vaaiga

清洁生产3

Inner Mongolia nofoaga talosaga tagata faatau

超导新闻1

E lua superconducting separators mageta fa'aaogaina e tagata fa'atau Czech

清洁生产4

Guangxi tagata faatau superconducting maneta separator faaaogaina nofoaga

清洁生产5

Su'esu'e ituaiga superconducting maneta separator nofoaga e faaaoga ai

Weifang Xinli Superconducting Magnetoelectric Tekonolosi Co., Ltd.

Weifang Xinli Superconducting Magnetoelectric Tekonolosi Co., Ltd. na faavaeina i Weifang High-tech Sone i 2009. O se lala atoa-faatauaina a Shandong Huate Magnetoelectric Technology Co., Ltd., o se pisinisi maualuga-tech i Shandong Province, ma se feso'ota'iga fa'apitoa mo le fa'afouga maneta fa'ato'aga maneta ma cryogenic superconducting.Vaega, Itumalo Fa'apitoa a Shandong ma Atina'e Fou Fa'apitoa, Weifang City Hidden Champion Enterprise.O le kamupani o loʻo i ai se malosi faʻapitoa faʻapitoa ma o loʻo i ai se ofisa suʻesuʻe a le atunuʻu.O se taʻitaʻia (faʻaleleia) atinaʻe i le gaosiga o meafaigaluega gaosi oloa maualuga i le Itumalo o Shandong.O le kamupani o loʻo faʻatautaia tele i suʻesuʻega ma le atinaʻeina o tekonolosi faʻapitoa e pei o le fomaʻi superconducting magnetic resonance (MRI) ma alamanuia superconducting masini vavae ese, ma iloa alamanuia.E naʻo le pau lea o le superconducting maneta ma le masini atoa e tuʻufaʻatasia le R&D ma le gaosiga i le itu i matu o le Vaitafe o Yangtze.Kamupani gaosi mea faigaluega.

O le faʻatinoga faʻapitoa o oloa autu a le kamupani ua oʻo i le tulaga faʻavaomalo faʻavaomalo, ma o le superconducting separator uʻamea ma le superconducting maneta separator ua faʻatumuina le va i totonu.O le 1.5T MRI superconducting maneta faasologa oloa na lisiina i le atunuu "Sefululua Lima-Tausaga" fuafuaga faasaienisi ma tekinolosi lagolago ma le "Shandong Province Independent Innovation Achievement Transformation Major Special Project", ma le 3.0T MRI superconducting maneta sa lisiina i le " Poloketi Polokalama Polokalama Autu a le Itumalo o Shandong".O le 7.0T MRI ola-metabolism superconducting maneta poloketi sa aofia i le "Sefulu tolu Lima Tausaga" fuafuaga atinae faasaienisi ma tekinolosi a Shandong Province;le alamanuia superconducting maneta separation meafaigaluega sa aofia i le atunuu "Sefululua Lima-Tausaga" fuafuaga faasaienisi ma tekinolosi lagolago ma le "Shandong Province National Tutoatasi Innovation" Poloketi autu i le Sone Faʻaaliga".


Taimi meli: Nov-04-2021