Cooperative innovation, the pursuit of excellence

Tasi tala e foia ai le fa'afitauli ole u'amea u'amea maneta separation ma si'usi'u toe filifilia!

2021-05-21新闻1

Ona o le tele o le la'uina o minerale u'amea u'amea i totonu o lo'u atunuu, o le utiuti o ana puna'oa ua fa'atupula'ia le utiuti.O le mea lea, o manaʻoga mo mea faʻapipiʻi minerale o loʻo faʻatupulaia ma maualuga, aemaise o le faʻaogaina atoatoa o siʻusiʻu e fesoʻotaʻi tonu ma le faʻaauau pea o punaoa a loʻu atunuu.O le fesili pe faʻapefea ona faʻatinoina faiga faʻavae o le faʻasaoina o le malosi, faʻaitiitia o le faʻaaogaina, ma le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o loʻo faʻatulagaina e le setete, faʻamautu le faʻaaogaina umi o punaoa, ma faʻateleina le tau o punaoa ua avea ma mataupu taua o loʻo feagai ma le pisinisi maina.

2021-05-12新闻2

I le taimi nei, o le malaevaalele toe faʻaleleia o siʻusiʻu o loʻo faʻaaogaina i le vavaeeseina o le uʻamea uʻamea uʻamea i loʻu atunuu e tusa ma le 1600Gs, ma e faigata ona toe faʻaleleia minerale maneta vaivai i totonu o siʻusiʻu.Mo lenei mafua'aga, o lo'o i ai se mana'oga fa'anatinati e fausia se meafaigaluega fa'amanuiaina e maualuga le malosi o le fanua ma mafai ona fa'aitiitia le u'amea i totonu o si'usi'u e fa'ateleina ai le fa'aogaina o minerale i lo'u atunu'u.

Shandong Huate Magnetoelectric Tekonolosi Co., Ltd. ua tuuto atu i le suʻesuʻega o masini toe faʻaleleia o le faʻamavaeina o le maneta talu mai le 2005. I le taimi nei, o se numera tele o ferrites o loʻo gaosia e pei o masini toe faʻaleleia o siʻusiʻu maneta, ma e tolu faasologa ua fausia.O oloa e tele fa'amatalaga ua avea ma meafaigaluega autu mo le toe fa'aleleia o si'usi'u.Ina ia faʻateleina le faʻateleina o le toe faʻaleleia o le uʻamea o meafaigaluega toe faʻaleleia o siʻusiʻu, pe a maeʻa suʻesuʻega maeʻaeʻa, faʻataʻitaʻiga ma suʻesuʻega suʻesuʻega, o le faʻaaogaina o mea maneta neodymium iron boron ma le auala o le laʻuina i luga o le sone e le maneta ua faʻaleleia atili ai le toe faʻaleleia o le uʻamea. , ma o le laʻuina e faigofie, lea e mafai ona faʻafetaui manaʻoga o le faʻaaogaina.

2021-05-12新闻3

Fauga ma mataupu faavae galue o le ogatotonu fanua malosi semi-magnetic lava-la'ueseina siʻusiʻu masini toe faaleleia

O le vaeluagalemu malosi semi-magnetic lafoai si'usi'u masini toe faaleleia e faaaoga neodymium uʻamea boron e avea ma mea maneta.O le avanoa vaeluaga o loʻo i ai se sone maneta feololo ma se sone maneta vaivai.O pou maneta e fai ma sui o se mama semi-li'o.O lo'o tu'uina atu se pusa fa'ata'amilo i fafo atu o le masini fa'amaneta., Ua faʻamautu le faʻaogaina o le masini, o se vaega o le atigi o loʻo faʻaofuina i totonu o le pulupulu, ma o loʻo faʻaauau pea le faʻaogaina o mea faʻapitoa i totonu o le pulupulu i le auala o le faʻaauau pea o le taamilosaga.O lo'o fa'aauau pea ona pa'u'u mea maneta fa'atasi ai ma le feliuliua'i o le pusa, ina ia fa'aauau pea ona fufulu ese mea e le fa'amaneta i mea fa'amaneta.Ole vaega taumatau pito i luga ole faiga fa'amaneta semi-annular e leai se maneta.Pe a ulu atu mea maneta i le vaega e le maneta, i lalo o le gaioiga o le vai fufulu ma le mamafa o mea, La'u ese le mea i totonu o le tane fa'ato'a.
O le ogatotonu o fanua malosi semi-magnetic lava unloading tailings toe faaleleia masini o se tisiki-ituaiga fausaga tuufaatasi, ma le numera o tisiki maneta e mafai ona fuafuaina e tusa ai ma manaoga o le gafatia gafatia.O lona fausaga o loʻo faʻaalia i le Ata 1, 2, ma le 3. 1- faʻavaa;2- tane slurry;3- masini fetuutuunai tisiki;4- o'o tutotonu;5- deflector;6-fata aoina;7- poloka faʻalavelave;8- fa'afefe paipa;9- uuina le paipa;10 -Fa'aitiitiga;11-motor;12-malosi maneta vaega;13-vaivai maneta vaega;14-tisiki tumau;15-mea e le fa'amaneta.

2021-05-12新闻6 2021-05-12新闻5 2021-05-12新闻4

O le fa'avaa e faia i le u'amea u'amea ma e masani ona fa'aoga e lagolago ai le fa'atotonugalemu, fa'apipi'i le faiga fa'asalalau ma fa'apipi'i le tane slurry.

O le tisiki maneta o se fausaga semi-magnetic, ma o loʻo faʻapipiʻi i fafo se tisiki faʻapipiʻi tapuni, faʻapipiʻi se ipu faʻamaneta i le va o le uʻamea maneta lua, ma o le vaega pito i lalo o le faʻaputuina o loʻo faʻatofuina i le tane slurry 2.

O loʻo tuʻuina atu le tisiketi faʻamaneta i le ogatotonu o le mageta, o le vaivai o le mageta ma se vaega e le o le maneta, ma faʻamau i luga o le ogatotonu.

O pito e lua o le pusa aoina o loʻo tuʻuina atu i le tele o laupepa taʻiala e tufatufaina i se foliga ave, ma o le tele o poloka faʻafefete tutusa o loʻo tuʻuina atu i le pito i fafo.

I le taimi nei, o nisi concentrators i loʻu atunuu o loʻo faʻaaogaina masini toe faʻaleleia o tailings tisiki-malolosi-malolosi, ae ona o le leaga o le faʻaleagaina o aʻafiaga, o le mea faʻamaneta o le a susu i tua pe a ulu atu le mea faʻamaneta i le vaega e le maneta mai le vaʻa maneta, ma e vave ona masae le tisiki ma le siki., Fa'atatau i ni tapula'a fa'aoga.

I le vaʻavaʻai atu i le tulaga o loʻo i luga, o loʻo faʻaaogaina e le matou kamupani se tisiki semi-annular mid-malosi ma se fausaga neodymium-uʻamea-boron faʻamaufaʻailogaina atoatoa e faʻapipiʻi i luga o le axis tutotonu, ma o le axis tutotonu e faʻamautu e aunoa ma se suiga.Fa'ali'i fa'aputu, o le vaega pito i lalo o le fa'apa fa'aputu o lo'o fa'atofuina i le ala fa'afefete e fa'afefe ai mea maneta.O se afi ma se reducer o loʻo faʻaaogaina e ave ai le fata aoina e sui, ma o le adsorbed mea maneta e ui atu i le ogatotonu o le mageta ma vaivai vaivai, ona faʻaumatia lea pe a oʻo atu i le fanua e le faʻamaneta, lea e foia ai faafitauli o loʻo i luga.

2021-05新闻7

O lo'o fa'atulaga se fa'alava mea i le va o apa fa'aputu ta'itasi, ona fufulu lea i lalo le mea fa'amaneta o lo'o i luga o le apa fa'aputu ma tafe atu i fafo i luga o le fa'alava.

O le faʻaogaina o le masini e aofia ai se afi faʻaliliuga faʻasolosolo, faʻaitiitia, faʻapipiʻi, se lima faʻasalalau, ma isi. O vaega o loʻo taʻua i luga o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le ogatotonu tutotonu ma le faʻavaa e iloa ai le taamilosaga faifaipea o le fata aoina.

O le kapeneta faʻatonutonu ua faʻapipiʻiina i inverters, faʻatonutonu ki ma isi vaega e pulea le saoasaoa o le taamilosaga o le tisiketi mageta i soo se taimi.

2021-05-12 新闻8

O le maneta tumau i le vaega maneta e aofia ai se fasipepa se tasi po o ni fasi vaega se tele i le itu mafiafia, ma o se web tisiketi tumau e sanuisi i le ogatotonu.O le sone mageta e fa'aaogaina le tele o seti o pa'u maneta ma fa'afeagai polarities e fa'atulaga fa'asolosolo.I le taimi o le taamilosaga faifaipea o le pusa aoina, o mea maneta o loʻo faʻafefe i taimi uma i totonu o le pusa aoina ma i totonu o le vai e fufulu ma faʻaumatia, ina ia faʻapipiʻi mea maneta toe maua ma siʻusiʻu masani.Pe a faʻatusatusa i le masini toe faʻaaogaina, e sili atu le mama ma sili atu le lelei o le toe faʻaaogaina.

O se sone mageta vaivai e seti i le va o le maneta ma le sone e le maneta i totonu o le tisiki.Pe a ulu atu le mea maneta i le sone le maneta, ona o le vaivai maneta sone suiga ma le vaega absorption o le vaivai maneta faasolosolo faaitiitia, o le toe migration tulaga o le mea maneta ua matua faaitiitia.O le fa'afefete fa'asaga i luga o le fata meafaitino e taofia ai fo'i le fa'agaoioiga i tua o mea fa'amageta ma le tafe mai o mea, ma mafai ai ona fa'agasolo malie i lalo mea fa'amaneta.Ona o le gaioiga o le kalave ma le fufulu vai, o le faʻavaveina o le utaina ua iloa.

O le fata aoina o se fausaga gaogao ma fa'amaufa'ailoga atoatoa, ma o le pito i luga mo le adsorbing mea fa'amaneta e aofia ai mea e le maneta.I luga o le fata aoina, o le ipu taʻiala o loʻo i ai ivi ivi i fafo, lea e faʻaoga i se tulimanu faʻatasi ma le pito pito o le fata aoina.Ole fa'amoemoe autu ole puipuia ole maneta.Toe fe'avea'i i tua o meafaitino ma tafega o mea.Ina ia faʻaitiitia le teuina o le slurry omea, o le tele o poloka faʻafefeteina mo le faʻafefeteina o le slurry o loʻo faʻatulagaina faataamilo i le pusa aoina, ma i le taimi lava e tasi, o le abrasion o le ipu aoina ona o le teuina o le slurry oka ua faaitiitia foi. .

Talosaga gaosiga fa'apisinisi

Su'esu'ega o le toe fa'aleleia o le malosi o le semi-magnetic self-unloading tailings recovery machine

O se masini e toe fa'aleleia ai si'usi'u ma se fa'ata'ita'iga YCBW-15-8 o lo'o fa'aogaina e se kamupani eli o lo'o fa'apipi'iina i tua o le masini toe fa'aleleia o si'usi'u o lo'o iai le ferrite i le faiga fa'amaneta.A maeʻa le sili atu ma le afa tausaga o faʻagaioiga, O meafaigaluega o loʻo faʻagaoioia masani ma lelei le toe faʻaleleia.A maeʻa le tele o suʻega faʻataʻitaʻiga, e faʻamalieina iʻuga.O fa'ai'uga o su'ega fa'ata'ita'iga e tele e fa'apea:

2021-05-12日新闻表格

E ala i le auiliiliga o faʻamatalaga o loʻo i luga:

O le toe faʻaleleia o lenei meafaigaluega: o le togi o siʻusiʻu e faʻaititia i le 2.16% pe a uma ona faʻavasegaina, o le togi o le uʻamea maneta e faʻaititia i le 1.27% pe a uma ona faʻavasega, ma le averesi o le togi ogatotonu o le 26.53%.E iloagofie le a'afiaga o le toe fa'aleleia.

Fa'amoemoega maketi ma fa'amanuiaga tau tamaoaiga

I le taimi nei, o loʻo i ai le tele o pisinisi vavae ese i Saina, ma e naʻo ni nai latou e faʻaaogaina masini toe faʻaleleia o le siʻusiʻu ferrite, ae le faʻaogaina le malosi o le ogatotonu o le fanua semi-magnetic self-unloading tailings recovery machines.O le mea lea, o le maketi faʻamoemoe e lautele.Afai o le 20% o le maneta O loʻo faʻapipiʻiina e le fale gaosi oloa i lenei meafaigaluega, faʻatatau i luga ole 300 iunite i le tausaga ma faʻataʻitaʻiga YCBW-15-8.O iunite taʻitasi e mafai ona toe faʻaleleia le 7t / h o le uamea mago i le itula, 168t / h o le uamea mago i le aso, ma le 330 aso o galuega i le tausaga, toe faʻaleleia atoa 55.44 miliona tone, ma le aofaʻi o 16.632 miliona tone na toe faʻaaogaina e 300 iunite.E telē le aogā o le tamaoaiga, ma o le faaaogāina o nei masini e mafai ona faaitiitia ai le maumau o le tele o minerale mo le atunuu i tausaga uma.

I le taimi nei, o le maualuga o si'usi'u o u'amea u'amea i lo'u atunu'u e masani lava ona maualuga pe a uma ona fa'avasega, ma mafua ai le tele o le fa'aumatia o punaoa.O punaoa o minerale o le faavae lea mo le ola ma le atinaʻeina o tagata.E sili atu nai lo le 95% o le malosi ma le 80% o mea gaosi oloa i loʻu atunuu e maua mai i le maina.Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o le tamaoaiga o loʻu atunuu, o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina le manaʻoga mo minerale.I le tasi itu, o loʻo feagai ma aʻoaʻoga minerale a loʻu atunuʻu o loʻo feagai ma faʻafitauli ogaoga mai le faʻateleina o le le lava.O lo'o fa'aitiitia le tulaga maualuga, faigofie ona fa'avasega minerale, ma o lo'o fa'atuputeleina le fa'atauaina o minerale maualalo, faigata ona fa'avasega.O le atina'eina ma le su'esu'ega o masini toe fa'aleleia o si'usi'u i luga a'e o le 300mT e iai sona aafiaga lelei i le fa'aitiitia o otaota o puna'oa a le atunu'u ma le fa'ateleina o le fa'aogaina o mea tau minerale.Mai le vaaiga o le atinaʻe ma le faʻaaogaina o aʻafiaga, ua faʻaleleia lelei le toe faʻaleleia o le faʻaleleia o le maneta.E fetaui ma manaʻoga mamanu ma o se oloa e agavaa mo le faʻalauiloaina ma le faʻaogaina.

 

 


Taimi meli: Me-12-2021